pondělí 7. října 2013

Začíná pomalu podzim. Lidé se do autoškol už moc nehrnou, protože se bojí zimy. Začnou slevové akce těch autoškol, které potřebují zaměstnat všechny učitele i přes zimu. Je třeba neustále generovat zisky. Přiznám se, že střídání ročních období je přirozené a tak samozřejmě počítám s tím, že přijde lidí méně. Nicméně. Vzkaz všem lidičkám co se přes zimu bojí. Vždy se najdou naopak žáčci, kteří chtějí dělat autoškolu naopak v zimě. No jasně ! Kde jinde se naučit jezdit na sněhu jinde, nežli v autoškole :)
Navíc se jezdí častěji za tmy, což také není k zahození - a občas i legrace se užije na sněhu, to když to trochu klouzne....Samozřejmě učitel musí vědět, jak vše "ukočírovat" tak, aby to bylo bezpečné. Jezdí se samozřejmě i opatrněji. No a zkoušky? Ty jsou nejlepší skutečně na sněhu. Žáček se bojí, učitel se bojí - no a zkušební komisař? No samozřejmě se taky bojí! Takže většinou nevymýšlí šílené cestičky v kopcích a úzkých uličkách, ve kterých se stejně nedá moc jezdit, ale jezdí se v pohodě na širších silnicích.
Není to dost důvodů proto, dělat si autoškolu právě přes zimu :) ?
Takže se budu těšit na ty, co se nebojí a naopak, budeme si spolu zimu užívat, dokud nám klimatizace nazamrzne :)
Ještě dodám pro zajímavost tři fotky toho, co mne baví. Ta první je letošní skoro dozrálé víno, z kterého bude brzy na jaře vynikající vínovice, abychom mohli slavit Vaše úspěšné zkoušky, či narozeniny (Viď Martino? :))  ta druhá je pro zajímavost cena gramofonu. Asi jste nikdy neviděli gramofon za skoro 400.000,- Kč. To dilema co? koupit gramofon, nebo auto? :) No a ta třetí je připomenutí letošního opravdu posledního grilování....
Krásné dny příští přeje Honza Polák a Danuška.




Žádné komentáře:

Okomentovat